------------------------------------------
▶▶▶▶ Dandara: Trials of Fear Edition ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dandara: Trials of Fear Edition IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира бесконачне лексеме ▞▞▞
▞▞▞ Dandara: Trials of Fear Edition 2022 version ▞▞▞
Па, овде сам имао целу рецензију, али сам је некако изгубио, па ево на брзину: ова игра је једна од најбољих телефонских игрица које сам икада играо и избирљива сам. Контроле су савршене за екран осетљив на додир, а начин на који се ваш лик креће по мапи је јединствен.
добра игра
Нисам довољно стрпљив да сваки појединачни ударац буде одложен у комбинацији са чудним непријатељима из зида који се магично појављују након што сам се већ померио. Да, није забавно. 2 звездице за пристојну графику.
Контролер је неопходан за ову игру, па чак и тако, игра постаје прилично тешка. Требало је око 15 покушаја да се прође поред лебдећег шефа (и победи га са буквално 1 срцем лево). Сада сам у области прошлости сломљени мост и не може да прође ниједну собу са непријатељима. Опет, вероватно око 10 пута покушај да се прође кроз исту собу извлачи забаву из тога. Вероватно нећу видети крај игре јер ми постаје досадно. Не бих ову игру подигао на ниво Ево Ланда или Оцеанхорна.
Екран је мало одсечен на левој ивици што иритира и изгледа ван. Осим тога, сама игра је заиста забавна.
Коначно поправљено. Добар порт за Андроид.
Веома јединствена игра. Ово је пуна игра за једног играча, са јединственим системом кретања који тако добро функционише са мобилним уређајима. Изазовно, али не и немогуће путовање.
Високе производне вредности широм света. Играње је понекад забавно и изазовно. Количина садржаја је отприлике довољна. Највећи проблем је да се дугме за паузу стално активира чак и када рука/прст није близу самог дугмета.
Сјајно искуство, забаван свет. Предиван начин да проведете 8 сати. Велика механичка уображеност (покрет заснован на преласку) заиста добро функционише. Едит: Вратио сам се и играо још три сата. Допало ми се.
Нисам имао проблема до недавно. Нашао сам сандук са надоградњом окна за сећање и од отварања тог сандука нисам могао да испалим своје пројектиле. Подразумевано, циљајући да пуца и додирује другу страну екрана, сада испаљује осовину за успомене уместо пројектила. Има ли поправка? Молим вас помозите ми да наставим да играм ову прелепу и изазовну игру. Хвала!! ЕДИТ: Хвала дев. за благовремени одговор. Рецензија је ажурирана. ЉУБАВ и топло препоручујем!
Невероватна игра! Дефинитивно вреди. Пазите, игра је тешка, подсетила ме је целесте, и по изазову и по квалитету. Ово је једна од оних игара више уметности него игре
Разочарење. Игра има заиста пристојну графику и звук. Највећи проблем је што контроле уништавају игру. И за то нема лека. Превише је тешко и фрустрирајуће. Ова врста игрица увек не успе на екрану осетљивом на додир. Жао ми је због ове куповине.
Волео бих да има више шефова...
Сјајна игра, веома изазовна игра у стилу Метроид/Цастлеваниа. АЛИ дугме за паузу, за љубав Христа, померите дугме за паузу. Најмање једном на сваких 5 минута притиснем паузу дланом своје леве руке, померим је до врха или направим дупли додир, али молим вас урадите нешто са њом!
Ова игра је била веома изненађујуће сјајно искуство! Волим игре као што је Метроид. Али Дандарине јединствене контроле су веома узбудљиве за коришћење и чине да се интеракција са непријатељима осећа као права журба. Одлична игра. Тона забаве!
Веома лепа игра са прелепом музиком и одличном игром
Dandara: Trials of Fear Edition ایڈونچر ujx
не можете ни ходати у овој игри. крећете се по игри тако што се повлачите преко екрана користећи неку врсту механизма куке који је толико досадан. Волео бих да могу да добијем свој новац назад.
Забавна игра добро направљена јединствена и изазовна
каква би требало да буде премиум игра
Dandara: Trials of Fear Edition Dobrodružné zlu
Допе допе допе. Одлична графика! Игра се на галаксији А12. Контроле су веома осетљиве. Зен осећај током играња. Потребно је мало стратегије и пуно стрпљења. Лавиринт помешан са слагалицом, помешан са бескрајним осећајем платформе. Неколико пута сам мислио да сам на крају нивоа само да бих се окренуо да бих се суочио са новом замком. Одлично добро избалансирано. 👏
ова игра је апсолутно фантастична, али постоји кашњење звука када повежем своје Галаки слушалице и када одем на другу апликацију, сасвим је у реду, има ли поправки?
Сјајно. Греат соундтрацк. Свиђа ми се научна фантастика.
Дивна игра, ово је мој други пут да је купујем на другој платформи и кунем се да ми вероватно неће бити последња.
невероватна игра
Delitoon Webtoon/Manga en ligne Divertissement fqd
Тормента босс заостаје. Заостаје и игра је спора када очи испаљују пројектиле. Надам се да ће програмери то ускоро поправити.
Најбоља игра за играње на мобилном телефону!
Пуно љубави. Многе представе.
волтеи апос а екпансао суђења страха е амплиоу бастанте о универсо до јого, ас новас хабилидадес реинвентам цомо екплорар о мундо цомо ум тодо е а хисториа адиционада но јого деика еспацо пра вц ир екплорандо либерро цом ума се цомо цомо ум
Невероватна игра, дефинитивно вреди новца, ако волите цоол и изазовне игре, ова игра је за вас.
Дандара је разбио моју зависност од ЦОД Мобиле! Једино што недостаје је чување у облаку да бих могао да играм на различитим уређајима.
Досадно, играно само 8 минута, бацање новца
О овој игри могу да кажем само једно, то је уметност.