------------------------------------------
▶▶▶▶ Siege Castles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Siege Castles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више кристала ▞▞▞
▞▞▞ Siege Castles 2022 version ▞▞▞
Забавна игра, потребно је још туторијала.
Било је забавно док нисам остао без дневних евиденција о залихама. Онда бих морао да платим да бих наставио да играм током дана. Па сам деинсталирао. Не бих се трудио. Ако желите да играте нешто попут овога преузмите редцон
То је добра игра, али мало преспора у времену учитавања и завршетка задатака
Брзо постаје досадно... Присилни мини додаци чине чак и досадним пробати млевење
Siege Castles استراتژی jur
Иритантно ако прво уништим противника крај времена се заустави док не уништи мој замак чинећи резултат нерешеним
свиђа ми се игра. за оне који не желе да размишљају о много стратегија. оно што ми се не свиђа у игри је када су сви топови другог тима уништени и трупе почну да прилазе ка вашем замку, ваши топови ће почети да уништавају ваш замак покушавајући да дођу до њихових трупа. не знам зашто топови једноставно не настављају да нападају други замак.
Забава док нешто не надоградите. Надоградње уништавају игру. Надоградње су више као ниже. Требало би да дође до обрнутог спајања и требало би да будете у могућности да видите статистику/трошкове које ће "надоградња" учинити.
ЦПУ је смеће, моји војници су у одбрани. Уништавам све њихове топове и катапулте. Ипак, моји војници не излазе, њихов стрелац иде до мојих врата, а мој војник једноставно не излази. Што више играм ово је више смеће.
Могли би користити догађаје...
Прилично зависна
Забава..треба још садржаја
Време за скупљање блага је предуго... мој ниво је 24 и још увек чекам златно оружје
Сјајна игра, потребно је још задатака, фрагменте мапе је немогуће добити
Забава неко време. Волео бих да постоји прилагођавање боја и укупног изгледа вашег замка и трупа. Такође би било добро упутство за почетнике о томе шта све јесте/ради.
Ова игра је добра за убијање 10 минута с времена на време
Напредовање је споро. Нивои непријатеља су лаж. Све веома незграпно. Сандуки не раде како треба, а ни мисије. Веома је фрустрирајуће желети да се настави са тим.
Добро
Забавно
Смањење поена на грудима на 4 је глупост!!!!!
Siege Castles Strategi ephd
Заглављен покушавајући да се повежем са сервером
Ова игра ми је закључала телефон! Не верујте!
Уживао сам у игри до сада. Мало споро за нивелисање и надоградњу, за шта мислим да би требало мало посла, наиме ситуација са хлебом. Такође – надоградио сам требушет у радионици не схватајући да након надоградње више не могу да га спојим са другим требушетом да направим један бољи. Да је ово написано, имао бих један добар требушет уместо два лоша и један мало мање лош. То је све! Надам се да ћу видети још посла на овоме, стварно је супер 😎
ОДЛИЧНА ИГРА!!! Могу да наставим да играм чак и без хране и и даље добијам искуство за нивое. Даћу 5 звездица када могу да добијем више од 2 радника. И када будем могао да завршим потрагу за фрагментима мапе на којима сам био више од недељу дана. Играм сатима дневно отворених 5 или више сандука дневно имају само 1 фрагмент
Предуго се чека на злато и зграде...45 злата за 18 сати И не заборавите на гурнуте огласе које добијате само зато што желите да започнете следећу битку...
Уживам у овоме, то је слатка игра. Заинтересовао ме!
У реду је... па то је збуњујуће
Lily Diary : Dress Up Game Casual games yudk
Ужасна игра. Досадне битке које контролише вештачка интелигенција. Велики проблеми са балансирањем у биткама у којима немате шансе да победите. Избегавајте по сваку цену! Игра је обрисана на срећу.
Па, то је одлична игра. Не свиђа ми се што је потребно много времена за производњу хране, заиста је потребно толико времена. Вау, то ми се не свиђа. Зато сам јој дао 4 звездице.
У реду је
Није импресиониран
Siege Castles Chiến thuật ndl
Да постоји дигитална спалионица, не бих морао да остављам рецензију. У куповини апликација преко једноставне, досадне и потпуно разочаравајуће игре. Игре са дискетама су биле боље од ове. Имате ли части, срамоте или памети? Одговор је не. Стварање такве грозоте је еквивалентно присиљавању веровања другима у грло. Одвратан.
Добро, али треба више садржаја
Јеботе, ова игра је хватање новца. Једина ствар која га спречава да буде пун П2в је максимални број одбрана по нивоу. Још једна ствар коју сам открио је да за борбу није потребна храна. Мало превида јер и даље покушава да га одузме на крају сваке борбе.
Ја сам 9. ниво и управо сам стављен против рангирања 28. нивоа
Видео снимци никада не раде. За многе грешке
Потребно је још надоградње и ствари које треба да се ураде требају згодне рибе и сиса