------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί άπειρος χρυσός ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά πολύ καιρό με έδιωξαν από το παιχνίδι επειδή το πρόβλημα του διακομιστή όχι του Διαδικτύου, θα πρέπει επίσης να υπάρχει κάποια πρόβλεψη για αγορά αεροπλάνων επί πληρωμή με χρυσά νομίσματα, οι περιορισμοί χρημάτων θα πρέπει να μετακινηθούν. ελέγξτε επίσης τη λειτουργία επιβίωσης, το σχέδιο πρέπει να αλλάξει ή να επισκευαστεί στο θωρηκτό HQ, θα τελειώσει όταν προσγειωθούμε εκεί. Το καλύτερο είναι να αφαιρέσετε το θωρηκτό HQ από τη λειτουργία επιβίωσης.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά το ασήμι και ο χρυσός είναι δύσκολο να το αποκτήσω. Χρειάζομαι 300000 ασήμι για ένα καλό τζετ και έχω 79435 ασήμι, χρειάζομαι διπλάσια τιμή 3× οπότε του έδωσα 4 αστέρια είναι καλό σε 4 αστέρια.....
Γραφικά, υπέροχα. Κινήσεις, εξαιρετικές. Αποστολές, φανταστικές. Επιλογές αεροπλάνων καταπληκτικές. Αξίζει να παρακολουθήσετε τις διαφημίσεις. Απλώς μου αρέσει το παιχνίδι.
Ευχαριστώ, όλα καλά
Αυτό το παιχνίδι είναι άδικο να πληρώνεις παίκτες που ξοδεύουν τα σκληρά χρήματά τους για να υποστηρίξουν τους προγραμματιστές εδώ, μετά αποκλείονται για απλούς μικρούς λόγους και η απόρριψή τους είναι κάπου όπου δεν θέλεις να είσαι ο ashDrew είναι ο κύριος ελεγκτής και είναι άδικος. προστατεύει μόνο τους ανθρώπους που του αρέσουν και αδικεί όλους τους άλλους το GDC δεν μπορεί καν να σας προστατεύσει από τους χρήστες των αρχείων εξαπάτησης και τους χρήστες mod, αλλά θέλει να περιεργαστεί τους αδύναμους και να τους λυγίσει, επιπλέον υπάρχει ρατσιστική και χυδαία γλώσσα στο
Χμ, περίμενα πολύ περισσότερα. Τα γραφικά είναι υπέροχα, αλλά τα χειριστήρια δεν είναι στο έπακρο. Θα έπρεπε να έχετε προσθέσει στοιχεία ελέγχου αισθητήρα. Και επίσης λείπουν πολλά καλά αεροπλάνα όπως MiG 21, Mirage 2000, Sepecat Jaguar, Mirage F1, Northrop YF-23, Eurofighter Typhoon κ.λπ. Γενικά είναι απογοητευτικό.
Θα έπαιζα αυτά τα παιχνίδια στο παρελθόν. αλλά τώρα είναι πολύ φοβερό για μένα. Τα επίπεδα των χαρακτήρων μου στο παρελθόν ήταν 18 και τώρα επιστρέφω αυτό το παιχνίδι γιατί μου λείπει πολύ αυτό! Παρακαλώ μην δίνετε αυτό το παιχνίδι σαν προβλήματα γιατί μου αρέσει αυτό που είμαι βαρετός. Παίρνω το τηλέφωνό μου να παίξω. Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι στη ζωή μου, όπως κανένα άλλο, είναι εύκολο και δροσερό.😉 Τι σημαίνει το synrhonize;
Modern Warplanes: PvP Warfare მძაფრსიუჟეტიანი ueq
Modern Warplanes: PvP Warfare Акционе yan
Πραγματικά σκέφτηκα ότι μετά την ενημέρωση αυτό το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο. Φαίνεται ότι είναι το ίδιο. Διαφημίζει κάθε τέλος του παιχνιδιού και δείχνει πάντα μια διαφήμιση για να αγοράσει αυτό και αυτό για να πάρει αυτό, είναι σαν να είπα ήδη όχι πριν από ένα λεπτό και θα επέστρεφε ξανά. Έπαιζα μια μουσική και μια διαφήμιση pop up! Πόσο cool σωστά; Όπως άλλοι είπαν ότι είναι ένα παιχνίδι "πληρωμή για να κερδίσεις". Επίσης έχει πρόβλημα με τα χειριστήρια. Μην εγκαταστήσετε δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε αυτό. Θα βαθμολογούσα με 5 αν ήταν πιο δροσερό από πριν, αλλά μοιάζει με χάρτες και συμβάντα που μόλις προστέθηκαν.
Πάντα πισινό lvl σκληρό
Τελιο
Για κάθε δίκαιο, τα γραφικά και η ιδέα είναι ΥΠΕΡΟΧΑ. Το παράπονό μου είναι το ίδιο με άλλα - έρχεται ένα σημείο που ξεπερνάτε τελείως από bots ή παίκτες, που διαθέτουν πολύ ανώτερα αεροπλάνα, όπλα και πανοπλίες. Αντί να κλιμακώνεστε σταδιακά, αναγκάζεστε είτε να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα, είτε να περιμένετε για βραβεία είτε να ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ. Θα νόμιζες ότι με όλες τις διαφημίσεις θα υπήρχαν περισσότερες πληρωμές, αλλά δεν υπάρχουν. Για όλους τους γονείς και τα παιδιά εκεί έξω, ΞΑΝΑΔΕΤΕ ΣΥΝΕΤΙΚΑ - δεν είναι φθηνό. $$$$$$
Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σας Κατέβασα αυτό το παιχνίδι και δούλευε τέλεια στο τηλέφωνό μου, δεν ξέρω τι συνέβη μόλις μετά από 2 ημέρες. Συνεχίζει να ακυρώνει όποτε το άνοιξα, διορθώστε το ηλίθιο πρόβλημα 😤😤😤
μια πρόσφατη ενημέρωση περιόρισε τον χρόνο παιχνιδιού εκτός σύνδεσης στα 60 λεπτά, ψεύτικο παιχνίδι εκτός σύνδεσης Ελπίζω να φτιάξετε ένα πραγματικό παιχνίδι εκτός σύνδεσης, αν θέλετε πραγματικά να το κάνετε σε ένα παιχνίδι χωρίς σύνδεση, ευχαριστώ! Μην χρησιμοποιείτε δικαιολογίες για την εξαπάτηση μάχης, επομένως περιορίστε τον χρόνο παιχνιδιού εκτός σύνδεσης στα 60 λεπτά, μπορείτε να αυξήσετε τα χρεόγραφα του παιχνιδιού σας μέσα στο ίδιο το λογισμικό για την καταπολέμηση των hacking, αλλά όχι αυτό. επίσης ξεχωριστή μουσική με ηχητικά εφέ
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι αρκετά ρεαλιστικό και το στυλ είναι πολύ διασκεδαστικό, εθιστικό και κατανοητό. Μπορείτε να γίνετε αρκετά καλοί σε αυτό το παιχνίδι με περίπου μία ώρα να το παίξετε, κάτι που μπορεί να φαίνεται πολύ, αλλά οι περισσότεροι που παίζουν αυτό θα είναι πιθανώς νεαροί έφηβοι, ώστε να έχουν πολύ χρόνο για χάσιμο.
Θυμάμαι ότι έπαιζα καθώς ήταν διασκεδαστικό αλλά τώρα. Τα γραφικά είναι φρικτά και δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι χωρίς να υστερώ σαν τρελός και τώρα φαίνεται ότι δεν μπορώ να ξεφύγω από τους πυραύλους γιατί οι φωτοβολίδες δεν λειτουργούν. Αφαίρεσαν επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως όταν γευματίζετε βλήματα από το αεροπλάνο σας, μπορείτε να τα δείτε να απογειώνονται και δεν είναι εκεί (στο αεροπλάνο σας) μέχρι να είναι έτοιμο το σετ βλημάτων. Παρακαλώ φέρτε τα πίσω.
Έχω ενημερώσει την κριτική μου αφού πλέον μπορώ να συνδεθώ. Ωστόσο, εξακολουθώ να κερδίζω ξανά αντικείμενα που είχα στο παρελθόν σε διαφορετική συσκευή, αλλά ακόμα στον ίδιο λογαριασμό.
Απλα τελειο
Κάθε φορά που ανοίγω το παιχνίδι λέει "τα σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη είχαν σταματήσει να λειτουργούν" παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα
Υπέροχο παιχνίδι!!!! Παρακαλώ διορθώστε το εικονίδιο του Rafale στο κεντρικό μενού, που λείπουν τα δύο μικρά φτερά, Ευχαριστούμε!!!
Πραγματικά ένα κορυφαίο παιχνίδι δράσης! Ένα από τα καλύτερα γραφικά που έχω δει ποτέ σε κινητό επίσης! Το μόνο σημαντικό πρόβλημα εδώ είναι το matchmaking όταν οι παίκτες πηγαίνουν σε επίπεδο κατηγορίας Α, αντιμετωπίζουν ΠΑΝΤΑ S-class που είναι πολύ OP για αυτούς... Συνιστώ να ομαδοποιήσετε αποκλειστικά αεροσκάφη επιπέδου S & παραπάνω.
Παίζω ένα χρόνο μέσω πολλαπλών ενημερώσεων, αλλά η τελευταία ενημέρωση με έκανε να αποχωρήσω. 1000 $, δεξιότητες 100 δευτ. και τώρα κάθε rm. ΜΠΟΡΩ να μπω μέσα έχει MODS. Πάντα κακό, χειρότερο τώρα. Ανεβάζετε συνεχώς ήδη υψηλές τιμές, αλλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το MODS. ΗΤΑΝ ένα καλό παιχνίδι αλλά...ΚΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & Ω ναι. Τα MODS τρέχουν αχαλίνωτα. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ τα $ σας για CoD ή αξιόλογο παιχνίδι. Ναι gr8 grafixs, planes, & play αλλά οι άπληστοι Devs και...MODS το σκότωσαν. Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν για να το κάνουν καλύτερο, αλλά ετοιμάζουν αλλαγές για να βγάλουν περισσότερα $. Να είστε προειδοποιημένοι
Πολύ ωραία μπράβο
Τρομερό σύστημα αντιστοίχισης. Οι τελευταίοι που ταιριάστηκαν με έβαλαν απέναντι σε αντιπάλους b+ και το αεροπλάνο μου ήταν c-. Αμέσως με εξάτμισαν όλα αφού η ομάδα μου είχε μόνο εμένα και άλλο άτομο, ενώ η άλλη ομάδα ήταν γεμάτη από b+ και ανώτερους αντιπάλους. Θα διορθώσετε το σύστημα αντιστοίχισης του φράγματος!;
είναι πραγματικά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να σκοτώσεις χρόνο, καθώς υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοί, αλλά το περίμενα από ένα παιχνίδι για κινητά, αλλά κατά τα άλλα είναι ένα καλό παιχνίδι
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Μόλις εγκαταστήσω το itbi δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω ένα ωραίο παιχνίδι, απλά χρειάζομαι λίγο γυάλισμα και η επιδιόρθωση σφαλμάτων θα κάνει το κόλπο. Το απεγκατέστησα αυτή τη στιγμή γιατί το τηλέφωνό μου λειτουργεί. Αλλά μόλις αγοράσω ένα καινούργιο. Αυτό το παιχνίδι βρίσκεται στη λίστα Νο 1 για λήψη. 😁 ευχαριστώ πολύ για τον προγραμματιστή. Ομάδα. Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά.
Line Color 3D নৈমিত্তিক oqc
ΜΙΑ ΛΈΞΗ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ
Είναι καλό μου αρέσει πολύ απλά 2 πρόβλημα που δεν μπορείς να βρεις χρυσό με προσθήκες γιατί μπορείς να δεις μόνο 1 προσθήκη κάθε 5 λεπτά που δεν είναι τόσο καλό αν βγάζουν τα χρήματά τους από τα έσοδα και 2ο πρόβλημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΟΣ Και κάθε φορά που δυναμώνω την ένταση, με πηγαίνει στο ηχείο του τηλεφώνου για να ακούσω το άτομο που θα καλούσατε, επίσης, πρέπει να έχετε μια πίσω κάμερα για να δείτε από πού τραβάτε λήψη αντί να αναποδογυρίζετε σαν δελφίνι
Έπαιζα αυτό το παιχνίδι στις παλιότερες μέρες του και ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Αλλά τώρα έχει γίνει φιλικό προς το χρήστη με τα χειριστήρια και πώς είναι τόσο πολύ απλό. Θέλει επίσης να αγοράσετε τόνους αντικειμένων και να παρακολουθήσετε τόνους διαφημίσεων. Απλώς δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όσο παλιά
Καλό το γραφικό είναι τέλεια καλή δουλειά
Μόλις άρχισε. Μπορώ να πω ότι είναι διασκεδαστικό και προκλητικό. Γρήγορο ρυθμό και διασκεδαστικό. Ακόμα μαθαίνω.
Θα μπορούσε να είναι καλύτερο σε αγώνες και παιχνίδι οθόνης lags@τέλος διακομιστή. Οι παίκτες μπορούν επίσης να βάλουν το αεροπλάνο σας στην όπισθεν για να αποφύγουν τους θανάτους και αυτό δεν είναι δίκαιο. Είναι αυτό ένα παιχνίδι ώθησης μόνο για αγορές; Προφανώς υπάρχουν περιορισμοί στον έλεγχο της χρήσης και κατά βούληση η κατάχρηση του διακομιστή που αποτρέπει τα σουτ παικτών και τα διατάγματα φωτοβολίδων ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ! Μπορείτε παρακαλώ να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα;
Δεν έχω σταματήσει να παίζω αυτό το παιχνίδι. Σκέφτηκα να ενημερώσω την κριτική μου για αυτό. Συνεχίζει να καταρρέει στα μέσα του παιχνιδιού. Εάν κολλήσει ενώ παίζετε τη λειτουργία HQ, εισέρχεστε ξανά στο παιχνίδι και η πρόοδός σας δεν έχει αποθηκευτεί και πρέπει να περιμένετε άλλες 3 ώρες. Διορθώστε το και είναι μια εφαρμογή πέντε αστέρων!
Παίξτε αυτό το παιχνίδι μόνο αν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Είναι πραγματικά αδύνατο να ανέβεις τη σκάλα χωρίς να επενδύσεις πραγματικά χρήματα σε αναβαθμίσεις και καλό AC. Περιμένετε, είπα πόσο σκληρή είναι η μπαταρία;
Που να καταλάβω εγώ κινέζικα;